Kauneushoitolassamme teitä palvelee viisi kauneuden ammattilaista. Tervetuloa kaunistautumaan!

Mari
Mari
Hepskukkuu. Elän unelmaani ja olen siitä äärettömän nöyrän kiitollinen. Haave omasta yrityksestä parhaan mahdollisen yhtiökumppanin, parhaan ystävän, siskoni kanssa on kantanut hedelmää. Tasavertainen rakas taistelupari rinnalla kotona. Suurimmat saavutukseni 4 kullannuppua, joista olen suunnattoman ylpeä. Perhe. Kauneus ja hyvinvointi kokonaisvaltaisesti ovat lähellä sydäntäni. Vaadin itseltäni paljon, olen äärettömän, jopa ärsyttävän pikkutarkka nyypertäjä. Luovuus, hulluus, rohkeus ja ennenkaikkea positiivinen asenne, niillä mennään. Teen monipuolisesti hoitolassamme töitä päästä varpaisiin. Jatkuva kouluttautuminen on alan huipulla pysymisen edellytys. Ja yrityksen jatkuva kehittäminen ja eteenpäin vieminen asiakkaiden toiveita kuunnellen. Olen aina ollut huono tiivistämään ja niin kävi nytkin ;D. Toivotan joka ikisen uuden ja jo meillä käyneen asiakkaan lämpimästi tervetulleeksi, nauttimaan ja rentoutumaan monipuolisista palveluistamme Kauneussalonki Marilyniin.
Miia
Miia
Tervehdys! Perustimme siskoni kanssa kaksin salonkimme vuonna 2009 Mäyryyn intoa ja ideoita täynnä. Itse olin tuolloin 20-vuotias ja olin juuri valmistunut kosmetologiksi. Nyt, pian 8 vuotta myöhemmin, olemme muuttaneet isompiin tiloihin Kuortaneen keskustaan, yksi haaveemme saada parturi-kampaamopalvelut saman katon alle on toteutunut, olemme saaneet tiimiimme kolme ihanaa naista lisää, itse olen kouluttautunut näiden vuosien aikana kokoajan (teen nykyään kaikkia muita hoitoja, paitsi geelilakkauksia, rakennekynsiä sekä parturi-kampaamopalveluita), into tätä alaa kohtaan sen kun kiihtyy ja saan olla ihanan tytön äiti (kesällä täyttää vuoden). Perheeseeni kuuluu tytön lisäksi mieheni sekä kaksi tiibetinspanielia, jotka ovatkin lapsemme ohella meille rakkaita karvakersoja. Toukokuusta alkaen yksi unelmamme toteutuu ja vastaamme Marin kanssa hoitojen ohella verkkokaupastamme. Arkeni on työn, perheeni, ystävieni sekä liikunnan parissa tasapainottelua. Sivusta katsojan silmin näyttää luultavasti hektiseltä, mutta itselle se on juuri sitä, mistä olen haaveillut ja mikä tekee minut onnelliseksi! Lämpimästi tervetuloa "toiseen kotiimme" hoitoihin.
Viivi
Viivi
Hei, olen Viivi! Toimin Kauneussalonki Marilynissä parturi-kampaajana, meikkaaja-maskeeraajana sekä BioSculpture-kynsiteknikkona. Panostan työssäni ammattitaitoiseen ja yksilölliseen palveluun. Haluan että asiakas pystyy nauttimaan mahdollisimman pitkään lopputuloksesta, joten oikeanlaisten tuotteiden valinta, sekä opastus on tärkeää kestävän lopputuloksen ylläpitämiseksi. Olen huolellinen työssäni enkä pelkää haasteita! Kokemusta on ehtinyt kertyä erilaisista näytöksistä, teatteriproduktioista ja kilpailuista. (Maskeerauksen SM-kisan oppilassarjan 1.sija 2006) Seuraan muotia ja kouluttaudun säännöllisesti. Rakastan työtäni ja toivon asiakkaan rentoutuvan ja nauttivan omasta ajastaan kauneudenhoidon parissa.
Sini
Sini
Olen Sini. Heinäkuussa 1993 syntynyt iloinen, huumorintajuinen ja sosiaalinen nainen. Olen ammatiltani kauneudenhoidon ammattilainen sekä parturi-kampaaja. Aloitin Kauneussalonki Marilynissä vuonna 2012 keväällä ensin työharjoittelijana, sitten kesätyöntekijänä, ja nyt olen vakituisena työntekijänä. Rakastan työssäni sitä, että jokainen päivä on erilainen ja että työni on monipuolinen. Nautin ja rakastan työtäni ihmisten parissa. Vapaa ajallani harrastan paljon urheilua kuten ratsastusta, lentopalloa, juoksua, pyöräilyä, pesäpalloa, geokätköilyä sekä koirien kanssa ulkoilua. Tärkeintä maailmassa minulle on avomieheni Tero, perhe, sukulaiset ja ystävät, joiden kanssa vietän paljon aikaa vapaa ajallani.